woensdag 19 september 2012

CreaBea-beurzen!

Ik vind het altijd erg leuk om marktjes, beurzen en dergelijke te bezoeken. Samen met mams en de zusjes, tante of andere familieleden gaan we graag neuzen in de ideeën van anderen. Zo gingen we steeds naar de Lentebeurs in het Mecc, ga ik graag naar het Boekenfestijn en stond ik zelf op de Luikse Markt in mijn dorpje Wahlwiller.

Een tijdje geleden las ik op een blog van een creatieve 'college' dat zij op de KreaDoe staat in de jaarbeurs in Utrecht. En dat begon toch wel errug te prikkelen bij mij. Alleen zo jammer dat Utrecht zo uit de slag ligt tegenover mijn woonplaats in zeer Zuid-Limburg. Nu ben ik benieuwd of mensen hier uit het zuiden een idee hebben qua vervoer? Is het goedkoper om met de trein te gaan of met de auto? Ligt de Jaarbeurs ver van Station Centraal?

Ondertussen is er ook nog een gezellige beurs in mijn omgeving, namelijk "Vrolui Onjerein" op de Scholtissenhof in Bocholtz. Voor deze beurs ben ik momenteel hard aan het werk! Ik moet namelijk 800 goodies inleveren vóór 27 september. Hellup!! Dus ik heb de afgelopen 12u niets anders gedaan dan strikjes gemaakt.... Strikjes? Wat ben je aan het maken dan?
Nou... Dit:


Ik hoop dat degene die de beurs bezoeken mijn goodie leuk vinden?! Laat me iets weten?
De 'ladies day' (zoals zij het zo chic noemen) is gepland op 8 oktober en heeft 2 'sessies'. De avondsessie is al uitverkocht, maar je kunt nog steeds naar de middagsessie gaan. Kijk even hoe je kaartjes besteld via deze link.

Tenslotte kan ik ook nog gaan vertellen over mijn favo-markt, namelijk het stoffenspektakel! Ik ben er dit jaar al 2x geweest, namelijk in Hasselt en Kerkrade. En jawel, mijn slag is altijd zeer groot! Op 3 oktober is 'ie weer in Kerkrade. Een woensdag! Ik hoop eigenlijk dat ik dan niet kan, omdat ik dan een baan gevonden heb, maar als ik dan nog steeds werkzoekend ben, ga ik zeker een kijkje nemen op deze beurs!

Zo, en nu verder aan die lavendelzakjes! (Leuk weetje: ben allergisch voor lavendel...............)

Vergeten jullie niet om op mijn site te kijken? En dan nog snel even gebruik te maken van die korting op de lijn SchoolieWoolie... tot 30 september krijg je 5% korting op de hele lijn!!Tot liefs!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen