dinsdag 1 januari 2013

Happy 2013!!

De aller-aller-allerbeste wensen voor 2013 voor jou en je familie gewenst. Ik hoop dat je een paar fijne feestdagen achter de rug hebt, vol gezelligheid van vrienden en familie om je heen.
Voor 2013 wens ik je alle goeds, gezondheid, geluk en liefde. Maak je dromen werkelijkheid, pluk de dag en maak van elke gelegenheid een feestje.

Voor Véél Liefs van Daisy heb ik natuurlijk ook dromen en ik ga proberen ze na te jagen. Weer enkele marktjes bezoeken, nieuwe producten van nieuwe stoffen maken. Maar vooral genieten van mijn werk en jou laten genieten van mijn producten.

Ook wil ik jou langs deze weg graag bedanken voor je gulle bijdrage aan mijn Serious Request actie. Ik haalde het ongelooflijke bedrag van
€ 190,15 op! Dankjewel voor de steun, hulp en gulle gaven.

Met de kerstdagen achter de rug en het nieuwe jaar alweer bijna een dag om ben ik natuurlijk al plannen aan het maken voor nieuwe producten.
Omdat de carnaval in het mooie zuiden voor de deur staat, heb ik leuke plannen voor het maken van carnavalshangers, slinger en dergelijke. Gezellig toch!?
Het kerstassortiment heeft plaats moeten maken voor frisse kleuren op de website, met nieuwe foto's in de spotlight. Neem je een kijkje? veelliefsvandaisy.weebly.com

Laat je verrassen en hou me in de gaten.
Tot liefs!
Daisy

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen