maandag 18 augustus 2014

Of we stilzitten?

Hoi allemaal!

Ben ik weer. Al enkele dagen denk ik: ik moet bloggen. Bij deze dus!

Jullie denken zeker dat ik niets aan het doen ben?! Helaas pindakaas ;-). Ik heb gewerkt aan mijn befaamde, beroemde lapjesdeken. Nog máár 11 lapjes te gaan... Maar we blijven doorzetten. Eigenlijk was het doel om deze deken in deze vakantie af te werken, al heb ik nog maar 9 dagen vakantie...
Maar, 't wordt wat. Wat vinden jullie ervan?
En zo heb ik nog twee projectjes afgewerkt die ik al enige tijd geknipt en klaar voor de start klaar had liggen.
Zoals jullie wellicht weten hou ik van antiek, brocante, rommel en 'ouwe troep'. Zo kwam ik op het idee om ouderwetse kussenslopen met broderie en borduursel te maken. Ik kocht twee witte kussenslopen bij de Zeeman en verbouwde ze tot twee schattige exemplaren. En jawel, zoals het hoort: eentje met mijn naam en eentje met de naam van mijn vriend. Ik vind ze in ieder geval geweldig en bedenk me wat ik nog zo allemaal kan maken (lakens, handdoeken,....?!?!)
En tenslotte maakte ik dit rolkussen van Cath Kidstonstof. Jullie weten wellicht dat ik groot liefhebber ben van dit Engelse merk en heb dus ook een voorraadje met stofjes en oilcloth in de kast liggen. En dat vond ik zonde: daarom alweer een KUSSEN! Een rolkussen met lekkere donsvulling (de veren liggen nog overal...).
Ziet er gezellig uit, niet?

Zo en nu verder met een vlaggenlijn, een wiegje dat ik mag bekleden en last-but-not-least.... Een appel-perencake :). En zo zitten we werkelijk NOOIT stil!

Tot liefs
Daisy


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen